Kurser


Samvær/generalforsamling lørdag, d. 18. nov. 2017

Vi er jo ofte meget alene på vores arbejdsplads!!

Derfor har du nu chancen for at få en hyggelig dag sammen med dine kollegaer fra andre sogne.

Vi mødes i Højslev Sognehus, hvor vi om formiddagen vil have sang og musik på programmet, og om eftermiddagen har vi generalforsamling.

Er du ny eller "gammel i gårde"?  Det betyder ikke noget, og det er ganske ufarligt, for alle i bestyrelsen modtager genvalg, hvis der ikke er andre, der brænder for at deltage i bestyrelsesarbejde. Så skal de selvfølgelig have muligheden:-)

Program:

Kl. 10.00: kaffe

Kl. 10.30: "Tag en salme med". Nuværende bestyrelsesmedlemmer lægger op til gennemgang af en salme. DU må gerne medbringe den salme, du har brug for at få gennemgået. Evt. en du skal synge/spille til søndagens gudstjeneste. Der er både organister og kirkesangere til stede, som kan støtte og vejlede dig.

Kl. 12.00: frokost

Kl. 13.00: generalforsamling

Kl. 15.00: kaffe.

Vi ses til en hyggelig og konstruktiv dag.

På bestyrelsens vegne

Kirsten Klitgaard Frandsen


 Kursus og inspirationsdag

Lørdag den 10. juni havde Viborg-Aarhus-kredsen indbudt til en kursus- og inspirationsdag i Højslev Sognegård. Vi var 19 tilmeldte og sognepræst og organist Mads Djernes var kursusholderen ud i 100 nye salmer.

Hyggeligt samvær 

Organister og kirkesangere fremførte på bedste vis salmerne, som så blev vurderet af Mads Djernes for udførsel. 

Mads Djernes 

Salmerne blev valgt af Mads Djernes forinden, så vi havde mulighed for at kigge på dem. Der blev foredraget meget om indholdet af disse salmer og der var også stor spørgelyst, så alt i alt en rigtig udbytterig dag.  

Kaffe og samtale 

Nu kan vi så gå hjem til vores menigheder og holde salmesangseftermiddage- eller aftener, så de kan få mulighed for at lære dem.

Glade kursister